Jul 27, 2013, 3:46 PM

Ангелско докосване... 

  Poetry » Love
806 0 2

Твоето докосване е пролет -

разпъпва цялата ми същност.

Ръцете ти ме носят в полет...

Два ангела сме ние всъщност.

Забравили за грях и суета

политаме в сияние лъчисто

и нежно се докосваме с крила

и търсим онова, което липсва...

Онази тиха топлина

и отразената в зеници нежност,

която ни потапя във мига,

разливаща се в нас безбрежност...

Уханието на любов замайва,

трепти по всички сетива!

Потъвам цялата и зная,

че изживявам ангелска мечта!

© Румяна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??