24 may 2011, 11:37

Animal Messianum 

  Poesía » Filosófica
481 0 2


''Като всички същества в този свят магаретата не избират къде да се родят.
Но магарето избира къде да се прослави!'' (из ''Изгубените Магарета''/проф.Валери Стефанов)


Йерусалим...
Пътека...
Преди двайсет века...
Постлани дрехи,
клонки и цветя...
Тропот на копита!
Ангели прелитат!
Приближава!

Бащата... със сина върху гърба! ...

© Божидар Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??