2 abr 2021, 7:35

Aнонс от синоптичка за 1-ви април 

  Poesía » De humor, Del paisaje
438 1 2

Най-после Слънцето се усмихна,

заля с топлина Земята,

най-после Севернякът утихна,

Април пред Зимата поля водата.

 

Южнякът и той се включи в играта,

от векове на Слънцето другар,

с полъха си погали Земята

и всяка по нея твар.

 

Рокля ефирна развяла,

с божествен, омаен аромат

Пролетта, красива и бяла

тръгна с венец от пъстър цвят.

 

Най после...!

Какъв хубав ден!

Като него няма втори!

Чакайте около Велик ден

догодина да се повтори!

 

 

© Никола Яндов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря за поздрава, Каролин! Бъди жива и здрава!
  • Ух, че пролетно.
    Носи заряд на слънце.
    Поздрави!
Propuestas
: ??:??