13 jun 2024, 1:33

Аноректично 

  Poesía
186 1 1

Барабани бият във нощта...

Музика хавайска чувам!

Вятър, врява, самота! Защо?

Доброто дали... Съществува?

 

Звезди, небе... тъга и самота царува!?

Някой някъде ръка целува, Боже, срам.

Вярата загубила е правото,

на сляпо да царува. Врява ,тишина.

 

Барабаните отново ритъм гонят.

Тумба-лумба, самота. Народа...

с музика ни днес загива.

Но иначе сме някак по добри!?

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Благодаря на всички прочели моето творение!Радвам се че наминахте!Ники благодаря ,сърдечно!!!
Propuestas
: ??:??