4 may 2014, 22:49  

Антимафия 

  Poesía » Civil
366 0 0

Мафия те граби, народе, спиш,

вместо за злините и да бдиш!

На твой гръб това нещо става,

октоподът завладя тая държава!

 

Затова е такова дереджето твое,

тоест има защо да си безпокоен!

Мафията е като рак, що те убива,

тя бавно нашата страна затрива!

 

Тя използва хитро пороците ти,

спира твоите надежди и мечти,

даже убива собствените ни деца,

но кат не щеш не мислиш - бъди овца!

 

 

 

© Георги Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??