7 dic 2013, 20:15  

Антимолитва 

  Poesía » Otra
791 0 4

Антимолитва
Сълзите - изплакани.

Спомените - забравени.

Истините - подправени.

Душите - продадени.

Надеждите - увехнали.

Мечтите - смазани.

Милувките - изпросени.

Светците - прелъстени.

Греховете - симонично опростени.

Грешниците - в небесата извисени.

Усмивките - студени.

Дните - преброени.

Пътят пред мене - обезличен.

Светът - в похотта си вкаменен.

Любовта - вечен порок.

Смъртта - надежда за по-добър живот.

Боже, изпрати ни потоп!

 


Н.К. 19. 09. 2013 

© Николинка Кирилова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??