25 ago 2022, 21:00

Антипатетично 

  Poesía
263 0 0

Касо здравна,

касо, все неизправна;

още от пролога

не снасяш в полога.

 

Българинът те прокъ̀лна.

 

 Касо здравна

(без здраво-опазване),

колкото по те пълним,

толкова по се празниш!

 

 

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??