Aug 25, 2022, 9:00 PM

Антипатетично 

  Poetry
266 0 0

Касо здравна,

касо, все неизправна;

още от пролога

не снасяш в полога.

 

Българинът те прокъ̀лна.

 

 Касо здравна

(без здраво-опазване),

колкото по те пълним,

толкова по се празниш!

 

 

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??