25 авг. 2022 г., 21:00

Антипатетично 

  Поэзия
261 0 0

Касо здравна,

касо, все неизправна;

още от пролога

не снасяш в полога.

 

Българинът те прокъ̀лна.

 

 Касо здравна

(без здраво-опазване),

колкото по те пълним,

толкова по се празниш!

 

 

© Вълчо Шукерски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??