26 abr 2011, 23:50

Антоними 

  Poesía » De humor
1410 0 11

                   ***

Казусът ми е заплетен,

юридически и антонимен:

по закон съм пълнолетен,

а се чувствам празнозимен.

 


 

 

                  ***

Обичам своята кола,

а тя с какво ми се отплаща?

Вече убеден съм във това,

че старата ръжда любов не хваща!

 

© Виктор Горов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??