/Сериен хорър/
Дух, зомби, котка.
Варен боб, чай.
Раздаден –
п а я т.
Край.
Х
Х Х
Х Х Х
Х Х Х Х
Х Х Х Х Х
https://www.youtube.com/watch?v=3Bf9niztf5E
https://www.youtube.com/watch?v=K4jmQ0GypSQ
В апевната копродукция с кодово название „Специална телесериална убийствено дръзка изплашителна операция Хор-рър“ /СТУДИО Х/ на БНТ /Боб и Ник Техника/ и ГГЛ тв /Гладиолена, Гном, Лайя/ участие взеха следните лирически персонажи:
Борислав Зимзеленски /Боб/ – пенсионер, градинар. Собственик на имот – триетажна вила с двор в покрайнините на Приморско, близо до устието на р. Ропотамо. Страстен любител на телевизионни сериали, бивш служител на дирекция ГАДеБОБ.
Гладиолена Зимзеленска /Глад/ – негова съпруга, каратистка, телевизиофобка, техникофилка.
Никифлор Влудимиров Разпътин /Ник Техника/ – телевизионен техник, нещатен рекламен агент на ДС-с /Държавна спа-сигурност/, фитнесо- и мацкофил, щатен любовник на Гладиолена.
Котката Лайя – щатен домашен любимец, нещатен телезомботърсач под прикритие.
Дъбът бонсай Гном Пном-Пън – внос от Камбоджа, таен привърженик на „Червените кх-мери“, фатално попарен от чаша горещ зелено-черен цейлонски чай още в началото на сериала и така безславно изваден от строя.
От съображения за сигурност не бяха включени следните персонажи:
Гарванът гробар Невър Невър-Голям-Мор поради завидните му умствени качества, добра памет и способност да заучава отделни думи – за да не издаде предварително сюжета.
Козелът Коз Льо от френски произход – страстен любител на бобови нас/л/аждения и обитател на двора заедно с шест кокошки голошийки и девет галски гащати петли, гостуващ по време на събитията на ирландския си пети крилат братовчед Коз О’Дой – за да не се върне внезапно и да не изяде без време боба Боб.
Английският сетер с македонски корени сър Войнолюбиша Самарканджич-Сандански III-ти / с прякор Кау-Бау-Мяу-Бед-Бой/, който още преди началото на сериала беше продаден конспиративно за един /1/ пробит долар и един /1/ танкер с петрол на шейха на Дубай Абу Дабий-Дано-не-Бий.
Всяка прилика с наши и чужди личности и събития от съвременността и близкото минало е лъжлива!
Правете любовна лирика /па било тя и хор/ова/ърна/, а не война!
© Мария Димитрова Todos los derechos reservados