3 abr 2019, 8:54

Април 

  Poesía » Otra
472 3 3

 

Изниза се и март. Пореден лист
изгуби срамежливо календарът.
Април приижда - млад и напорист.
Лъжите му въобще не се повтарят.

 

По детски чиста, крехка резеда
разлива върху весели дървета.
На Пролетта Просторът казва: "Да!"
и облаците - куп сватбари - светят.

 

Намига шегаджията Април.
А слънчевите зайчета подскачат.
Да го посрещнем като гостенин най-мил.
След него със усмивка да закрачим.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??