31 dic 2007, 15:44

аристократ 

  Poesía » Civil
786 0 6

Моята кръв не е синя, но обичам
да живея като аристократ.

Не искам, за да живея да тичам
и да общувам с поне един простак.

Защото ми писна да не бъда разбиран
от хора, които ми даваха хляба.
Не виждам смисъл в това да намирам
своята среда. А трябва да живея. Трябва!
Стигат ми тревоги и семейните неволи.
Стига ми и моят буен нрав.
Е, мога да лазя и трудно се моля,
затова ще умра може би прав.

© Явор Перфанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??