Аромат на любов
Сутрин слънцето ме буди,
гъделичкайки ме със лъчи...
Около мене на любов ухае –
щастлив съм, вече ми личи!
Ароматът ти из стаята се носи,
във вените кръвта разпалва той...
В ритъм нов сърцето затуптява
и аз се радвам на късмета мой.
Веднъж сънувах сън прекрасен
и сега започна да ми става ясно
как ароматът на любимата жена
ме накара да повярвам в чудеса.
© Валентин Добрев Todos los derechos reservados