2.08.2009 г., 0:22 ч.

Аромат на любов 

  Поезия » Любовна
835 0 17

Аромат на любов

 

Сутрин слънцето ме буди,

гъделичкайки ме със лъчи...

Около мене на любов ухае –

щастлив съм, вече ми личи!

 

Ароматът ти из стаята се носи,

във вените кръвта разпалва той...

В ритъм нов сърцето затуптява

и аз се радвам на късмета мой.

 

Веднъж сънувах сън прекрасен

и сега започна да ми става ясно

как ароматът на любимата жена

ме накара да повярвам в чудеса.

 

© Валентин Добрев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??