Очите си аз отварям, за да посрещна новия ден,
но в тях и капка радост няма, защото ти не си до мен.
Още усещам уханието, което пленява моите сетива.
Тъй силно ми липсваш, любими, но ме спира гордостта...
© Дочка Георгиева Todos los derechos reservados