3 мая 2017 г., 00:07

Ароматът ти 

  Поэзия » Любовная
720 0 2

Очите си аз отварям, за да посрещна новия ден,

но в тях и капка радост няма, защото ти не си до мен.

Още усещам уханието, което пленява моите сетива.

Тъй силно ми липсваш, любими, но ме спира гордостта...

© Дочка Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??