За Овните казват, че са
властни, импулсивни и стабилни,
взимат лидерски решения
не подлежащи на съмнения.
За Телците се споделя, че са
хора на честта,
искреност краси душата им,
трудолюбието е съдба.
За Близнаците говорят, че са
умни и добри,
двойнствени със собствени противоречия
интелектът ги гради.
Ракът е добронамерен, с готвност да помага
но, съмнения и чувства
го прояждат,
интуицията в него надделява.
За Лъвът се спори, че е
властен, горделив
но великодушието него насърчава
със сила той да побеждава.
За Девите твърди се, че си
вярват много,
уверени в собствените си решения,
перфекционизмът кара ги да страдат.
За Везните мислят всички, че са
чувствителни и емоциите ги владеят,
колебливи в решенията,
пътят техен е себепознанието.
За Скорпионите пишат, че са
смели и не се страхуват от проблеми,
раздразнителни, ревниви,
находчивостта е определящият знак.
За Стрелците се говори, че са
искрени и справедливи,
творчески настроени
обречени, те виждат свободата.
За Козирозите се казва, че
живеят в нереален свят
и често са в конфронтация с другите,
но амбицията води ги напред.
За Водолеите споделят, че са
с богато въображение,
иновативни, с новаторски идеи,
независимостта е техния порок.
За Рибите говорят, че са
добродушни, услужливи,
но понякога и крехки
те стремят се към съчувствие.
А, за зодия Човек
няма ни един написан ред.
Но за себе си ще кажа -
пътят ми, предначертан е
да съм честна и добра.
Скрита съм за пошлостта.
С любов дарявам хората,
вярата ми ме крепи.
Радвам се, че съм родена
в щастливи, топли дни.
© Славка Todos los derechos reservados