12.12.2009 г., 1:52 ч.

Астролозите споделят... 

  Поезия » Друга
708 0 11

За Овните казват, че са

властни, импулсивни и стабилни,

взимат лидерски решения

не подлежащи на съмнения.

 

За Телците се споделя, че са

хора на честта,

искреност краси душата им,

трудолюбието е съдба.

 

За Близнаците говорят, че са

умни и добри,

двойнствени със собствени противоречия

интелектът ги гради.

 

Ракът е добронамерен, с готвност да помага

но, съмнения и чувства

го прояждат,

интуицията в него надделява.

 

За Лъвът се спори, че е

властен, горделив

но великодушието него насърчава

със сила той да побеждава.

 

За Девите твърди се, че си

вярват много,

уверени в собствените си решения,

перфекционизмът кара ги да страдат.

 

За Везните мислят всички, че са

чувствителни и емоциите ги владеят,

колебливи в решенията,

пътят техен е себепознанието.

 

За Скорпионите пишат, че са

смели и не се страхуват от проблеми,

раздразнителни, ревниви,

находчивостта  е определящият знак.

 

За Стрелците се говори, че са

искрени  и справедливи,

творчески настроени

обречени, те виждат свободата.

 

За Козирозите се казва, че

живеят в нереален свят

и често са в конфронтация с другите,

но амбицията води ги напред.

 

За Водолеите споделят, че са

с богато въображение,

иновативни, с новаторски идеи,

независимостта е техния порок.

 

За Рибите говорят, че са

добродушни, услужливи,

но понякога и крехки

те стремят се към съчувствие.

 

А, за зодия Човек

няма ни един написан ред.

Но за себе си ще кажа -

пътят ми, предначертан е

да съм честна и добра.

Скрита съм за пошлостта.

С любов дарявам хората,

вярата ми ме крепи.

Радвам се, че съм родена

в щастливи, топли дни.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Славка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??