7 abr 2022, 12:55

Атрактивни цени 

  Poesía
156 0 0

I. Великденска промоция

Пред моловете тълпи се народецът

и нетърпеливо се лашка.

Били пуснали на промоция ...

агнешки опашки.

 

II. Обява по микрофон

"Не се блъскайте, граждани гладни!

Яваш, яваш!

всеки момент в мола ни

                               ще пристигнат.

Не се лашкайте! За всеки ще стигнат

на агнетата Великденските опашки.

 

Купувайте! Не се бавете!

Струват само по левче за сантиметър".

 

III. Цената на олиото

Понеже цената му скача безмер,

а в бутилките личи му мътилката,

вече моловете продават ни олиото

в шишенце със златно фолио,

мерено с ... капкомер.

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??