13 jun 2023, 10:54

Авиация 

  Poesía
243 0 0

Авиация

 

Отдавна още в памтивека,

човекът гледал към простора

и мислел си е той, човекът,

и убеден бил – там не е за хора.

 

И тъй минавали години,

не всеки искал да се примири,

гледал небесата сини,

мечтаел си да полети.

 

И вижте, хора, днес света

достинал нова еманация

и всяка стойностна страна

свързана е с авиация.

 

Наследници да бъдем горди

на тези наши прадеди,

дръзнали да тръгнат първи

в стремежа си да се лети!

 

2018г.

© Стойко Георгиев Todos los derechos reservados

Произведението е включено в:
  355 
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??