24 ene 2009, 17:23

Автобиографично 

  Poesía
602 0 9

                    АВТОБИОГРАФИЧНО

 

 

                                             По Яворов

 

Лист отбрулен.

Грозни хали

запокитиха го

             на земята-

плах и примирен,

и немощно учуден

на приумиците

             на съдбата.

 

Вятър присмехулен

с него си играе:

ту нежно

             ще го  завърти,

ту стръвно

              ще го запремята.

 

И пак листецът тих

благодари:

по-страшна е

               забравата;

непоносима -

               самотата.

© Мария Костова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??