20 feb 2013, 18:37

Автопортрет 

  Poesía
595 0 5

---


В огледалната плоска повърхност
по челото — следа-петолиние.
Вместо длани
криле неизпърхали
под дъжда на бездънното синьо.


Непотърсена влюбена хапка,
изтрезняла след тежко пиянство,
със сърце, изцедено до капка
в едно празно от обич пространство.


Почерняла в безплодие нива
от любов с непогълнати кванти.

Поглед, пълен с нерадостно сиво.
Тъжен опит за стих — без поанта.

 

 

---

© Станислава Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??