17 feb 2005, 15:38

АЗ 

  Poesía
997 0 0
Аз ще съм луна в съня ти,
затова, ако искаш ти заспивай.
Аз ще съм слънцето в деня ти,
затова, ако искаш, пробуди се.
Аз ще бъда твойта пролет,
твоето цвете, твоята нежност,
затова, ако искаш, догони ме,
откъсни ме, приюти ме.
Аз ще бъда твоята мечта,
затова, ако искаш, осъществи ме.
Мога също мъка да ти бъда,
затова по-добре изплачи ме.
Но и усмивката ти мога да съм аз,
затова на лицето си сложи ме.

© Мая Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??