Feb 17, 2005, 3:38 PM

АЗ 

  Poetry
996 0 0
Аз ще съм луна в съня ти,
затова, ако искаш ти заспивай.
Аз ще съм слънцето в деня ти,
затова, ако искаш, пробуди се.
Аз ще бъда твойта пролет,
твоето цвете, твоята нежност,
затова, ако искаш, догони ме,
откъсни ме, приюти ме.
Аз ще бъда твоята мечта,
затова, ако искаш, осъществи ме.
Мога също мъка да ти бъда,
затова по-добре изплачи ме.
Но и усмивката ти мога да съм аз,
затова на лицето си сложи ме.

© Мая Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??