30 ago 2009, 11:47

Аз... 

  Poesía
842 0 2

          Аз

Затворен в себе си.
Търсещ  утехата.
Посрещащ сам
отново идващия ден.

Искащ промяната.
Чакащ любовта.
Освирепял от живота.

Да, това съм АЗ! 

© Ноно Якимов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??