30.08.2009 г., 11:47 ч.

Аз... 

  Поезия
835 0 2

          Аз

Затворен в себе си.
Търсещ  утехата.
Посрещащ сам
отново идващия ден.

Искащ промяната.
Чакащ любовта.
Освирепял от живота.

Да, това съм АЗ! 

© Ноно Якимов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??