Aug 30, 2009, 11:47 AM

Аз... 

  Poetry
933 0 2

          Аз

Затворен в себе си.
Търсещ  утехата.
Посрещащ сам
отново идващия ден.

Искащ промяната.
Чакащ любовта.
Освирепял от живота.

Да, това съм АЗ! 

© Ноно Якимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??