13 oct 2009, 0:53

Аз 

  Poesía » Versos blancos
608 0 6

Аз вятърът съм...

който те настига,

когато тръгнал си занякъде.

Аз буря съм...

след топъл, жарък ден.

Помитам всичко и...

колкото успявам - трия!

Дали си оцелял?

Късмет ще е... след тази ми стихия.

© Мариана Вълкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??