Oct 13, 2009, 12:53 AM

Аз 

  Poetry » White poetry
607 0 6

Аз вятърът съм...

който те настига,

когато тръгнал си занякъде.

Аз буря съм...

след топъл, жарък ден.

Помитам всичко и...

колкото успявам - трия!

Дали си оцелял?

Късмет ще е... след тази ми стихия.

© Мариана Вълкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??