Аз съм вълна
на приливи и отливи,
но не достигам ничий бряг.
Аз съм звезда,
но не в небето - падаща,
да предизвикам и възторг, и страх.
Аз съм вълна,
започваща от пясъка,
но не познавам никой океан.
Аз съм звезда в небето,
но почти угасваща
в безвремието на своя план.
Но съм жена и незабравена,
напомняща, че съществува всеки ден.
Но съм жена - така създадена:
-Да! Връщат се при мен!
© Ива Todos los derechos reservados