26 июн. 2012 г., 09:54

Аз 

  Поэзия » Любовная
811 0 1

Аз съм вълна

на приливи и отливи,

но не достигам ничий бряг.

 

Аз съм звезда,

но не в небето - падаща,

да предизвикам и възторг, и страх.

 

Аз съм вълна,

започваща от пясъка,

но не познавам никой океан.

 

Аз съм звезда в небето,

но почти угасваща

в безвремието на своя план.

 

Но съм жена и незабравена,

напомняща, че съществува всеки ден.

Но съм жена - така създадена:

-Да! Връщат се при мен!

© Ива Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??