23 dic 2012, 10:47

Аз 

  Poesía » De amor
542 0 0

аз. аз нямам нужда от обичане

самичка ми е най-добре

не даваш да те опозная?

недей, нямам и желание

отминаха онзи дни

когато цяла бях безстрашие…

очакване да дойдеш до мен с ръце напред и да поискаш да си поговорим

 

недей ми позволява да те опозная

аз мисля, че изгубих много… но и ти

издигни около себе си стена. за мен и само мен

и недей ме пуска да премина до твоето сърце

(да не би да те е страх, че ще ме заобичаш, ако ми дадеш от топлината си?)

 

недей, не искам. вече

но тогава исках

а може би желая малко и сега ала го крия

и има ли изобщо някакво значение, когато в момента съм толкова сама

около мен светът вали от хора и от думи

но в сърцето винаги е тишина

 

23/12/2012

© Ирена Чалъкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??