26 jul 2024, 17:43

Аз бих обикнал… 

  Poesía
90 0 1

 

Аз бих обикнал всеки, но трудно ще да е това.

Щом със сьрцето ми са толкова леки,

и печално оставят ме с увиснала глава.

 

Защо аз трябва толкова да жертвам,

за да стана някому любим?

Аз бих обикнал всеки, ако може всеки до един.

© Алфард Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??