26.07.2024 г., 17:43 ч.

Аз бих обикнал… 

  Поезия
84 0 1

 

Аз бих обикнал всеки, но трудно ще да е това.

Щом със сьрцето ми са толкова леки,

и печално оставят ме с увиснала глава.

 

Защо аз трябва толкова да жертвам,

за да стана някому любим?

Аз бих обикнал всеки, ако може всеки до един.

© Алфард Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??