Аз бях!
Виновна съм пред вас.
Не, никой друг не ме накара
да сторя всичко:
да обичам,
да мразя,
да погубвам...
Аз бях !
И само аз!
Съдете ме жестоко,
съградете кладата
от съчките морал
в душите,
в сърцата ,
в телата ви!
Аз бях!
И никой друг не ме накара
да бъда негова,
без дъх,
без страх,
без срам!
Аз бях!
А вие изградте кладата
и изгорете слабостта ми в плам!
Обичам го!
Така и ще остане...
Безгрешните!!!
Аз бях!
Водете ме натам...
© Ралица Todos los derechos reservados