28 sept 2017, 8:39

Аз българин родом родих се 

  Poesía » Filosófica, Versos blancos
450 0 4

Намушкай ме право в сърцето...

разпни ме (щом искаш) на кръст...

на кладата ти изгори ме...

набий ме на пагубен кол...

но знай, че аз пак ще живея...

безкраен е моят живот...

аз българин родом родих се...

и "гибел" какво е не знам...

© Андрей Андреев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??