28.09.2017 г., 8:39 ч.

Аз българин родом родих се 

  Поезия » Философска, Бели стихове
448 0 4

Намушкай ме право в сърцето...

разпни ме (щом искаш) на кръст...

на кладата ти изгори ме...

набий ме на пагубен кол...

но знай, че аз пак ще живея...

безкраен е моят живот...

аз българин родом родих се...

и "гибел" какво е не знам...

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??