Аз гледам как огънят черен
поглъща те в своя воал...
От него аз бих те измъкнал...
за жалост... си нямам душа...
Защо да рискувам за тебе,
за своя убиец, защо?
От моята гръд преди време
изкорми сърцето ми с меч...
Защо да рискувам за тебе,
защо аз за теб да горя?
Спася ли те... ще ме нападнеш...
и ясно е... че ще умра.
© Андрей Андреев Todos los derechos reservados