1.02.2018 г., 9:52 ч.

Аз гледам как огънят черен 

  Поезия » Философска
280 0 0

Аз гледам как огънят черен

поглъща те в своя воал...

От него аз бих те измъкнал...

за жалост... си нямам душа...

 

Защо да рискувам за тебе,

за своя убиец, защо?

От моята гръд преди време

изкорми сърцето ми с меч...

 

Защо да рискувам за тебе,

защо аз за теб да горя?

Спася ли те... ще ме нападнеш...

и ясно е... че ще умра.

© Андрей Андреев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??