28 jun 2008, 7:18

Аз гоня... 

  Poesía » Filosófica
710 0 16
 

Аз гоня...

 

 

Дъжд от звуци напира...

Нощната тишина си отива...

Композирам си навиците

в симфония.

И ми е ведро,

и песенно...

Разхлабвам

примката на самотата...

Хармония

изпълва ми душата...

Денят тръгва със забързан ход...

Пускам след него -

акорд след акорд...

Аз гоня...

 

© Павлина Петрова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??