28.06.2008 г., 7:18 ч.

Аз гоня... 

  Поезия » Философска
709 0 16
 

Аз гоня...

 

 

Дъжд от звуци напира...

Нощната тишина си отива...

Композирам си навиците

в симфония.

И ми е ведро,

и песенно...

Разхлабвам

примката на самотата...

Хармония

изпълва ми душата...

Денят тръгва със забързан ход...

Пускам след него -

акорд след акорд...

Аз гоня...

 

© Павлина Петрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??