Ти си моят блян–
болка и копнеж.
Ти си дявол,
провокиращ ме все да те желая.
Ти си моят страх–
рани и мечти.
Без теб не мога–
ти си слънцето
в сивите ми, празни дни.
Искам само теб,
само ти докосваш
така дълбоко, тук отляво.
Аз и Ти
с други сме,
но чувстваме сами сме.
Аз и Ти
с празни погледи
прах в очите, хвърляме си с нощи.
Аз и Ти
в едно сърце, душа и плам–
завинаги усети!
© mnmnm Todos los derechos reservados