27.08.2015 г., 18:12 ч.

Аз и Ти 

  Поезия » Любовна
592 0 0

Ти си моят блян–

болка и копнеж.

 

Ти си дявол,

провокиращ ме все да те желая.

 

Ти си моят страх–

рани и мечти.

 

Без теб не мога–

ти си слънцето 

в сивите ми, празни дни.

 

Искам само теб,

само ти докосваш

така дълбоко, тук отляво.

 

Аз и Ти

с други сме,

но чувстваме сами сме.

 

Аз и Ти 

с празни погледи

прах в очите, хвърляме си с нощи.

 

Аз и Ти

в едно сърце, душа и плам–

завинаги усети!

© mnmnm Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??