28 dic 2016, 7:50

Аз и Ти 

  Poesía » Filosófica
1074 3 0

Аз и Ти...

 

Напълно непознати,

но погледът издава!

С мълчание открихме сме,

в очите свети топлина...

 

Историята на две съдби.

Никой никого не победила,

и никой никога не променила.

 

И пак отново ще се срещнем,

и за да се чуем, ще мълчим.

 

Аз и Ти...

© Юлиян Петков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??