28.12.2016 г., 7:50 ч.

Аз и Ти 

  Поезия » Философска
1070 3 0

Аз и Ти...

 

Напълно непознати,

но погледът издава!

С мълчание открихме сме,

в очите свети топлина...

 

Историята на две съдби.

Никой никого не победила,

и никой никога не променила.

 

И пак отново ще се срещнем,

и за да се чуем, ще мълчим.

 

Аз и Ти...

© Юлиян Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??