2 sept 2018, 17:01

Аз и Ти 

  Poesía » De amor
609 0 1

Ще се върна там където

за първи път усетих дъха ти

и се вгледах в погледа ти,

ще седна и ще те чакам

да се върнеш и да ме погледнеш

така както ме погледна за първи път

макар че знам че ти няма да дойдеш

аз отново ще те чакам там където

за първи път ми каза че ме обичаш

и ме прегърна толлкова силно че

всичко наоколо замръзна и останахме

само Аз и Ти

© Лора Елина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??