2.09.2018 г., 17:01 ч.

Аз и Ти 

  Поезия » Любовна
605 0 1

Ще се върна там където

за първи път усетих дъха ти

и се вгледах в погледа ти,

ще седна и ще те чакам

да се върнеш и да ме погледнеш

така както ме погледна за първи път

макар че знам че ти няма да дойдеш

аз отново ще те чакам там където

за първи път ми каза че ме обичаш

и ме прегърна толлкова силно че

всичко наоколо замръзна и останахме

само Аз и Ти

© Лора Елина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??