5 sept 2006, 1:24

Аз и Ти 

  Poesía
978 0 7

  Аз и Ти


 Очите ми във твойте гледат,
 ръцете си към твоите протягам,
 косите ми за теб се разпиляват
 и стихове ти посвещавам.

 А ти?
 С очи към моите поглеждаш ли?
 С ръце на моите отвръщаш ли?
 И теб косите ми омайват ли?
 Със думи нежни ще ми отговориш ли?

© Марина Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??