11 may 2010, 16:15

Аз и ти 

  Poesía
545 0 2

Каква съм аз. Такава ли съм всъщност.

Какъв си ти - такъв или си друг.

Каква съм аз, когато в мойта същност -

съм точно аз, а ти си точно ти.

Ти  ти ли си, когато аз съм аз.

Аз аз ли съм, когато ти  си ти.

И ние ли сме ние, щом назад

останат ти и аз и аз и ти.

 

© Евгения Калъчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??